Dernek çatısı altında toplanan iş kadınları yerel yönetimden destek istedi

Samsun’un merkeze bağlı Atakum İlçe Belediye Başkanı Metin Burma’yı ziyaret eden Samsunlu İş Kadınları Derneği...

Samsun’un merkeze bağlı Atakum İlçe Belediye Başkanı Metin Burma’yı ziyaret eden Samsunlu İş Kadınları Derneği üyeleri, çeşitli alanlarda işbirliği talebinde bulundu.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma’yı makamında ziyaret eden dernek üyesi bir grup iş kadını, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kentin ve dolayısı ile ülkenin kalkınmasında kendilerinin de katkısı olması için kadınlar olarak güçlerini birleştirdiklerini belirten iş kadınları, “Çalışan ve yaptığı işte başarılı olan kadınların kurduğu yeni bir derneğiz. Başlıca amaçlarımız; üyelerimizin kişisel ve toplumsal alanda gelişmesine katkı sağlamak, toplumumuzu oluşturan insanların fiziki ve sosyal ihtiyaçlarına yardımcı olmaktır. Bunun gerçekleştirmek için de eğitimin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bütün derneklerle kol kola yürümeyi ve ortak çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Sizin de desteğinizi almak bizi sevindirecektir.” dedi.

Reklam
Reklam

İlçelerinin her alanda son derece hızlı ve emin bir şekilde geliştiğini, bu gelişimin temel taşlarından birisinin kadınlar, diğerinin yatırımcılar olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı Burma ise “Siz iş kadınları olarak bu iki vasfı birden taşıyorsunuz. Toplumun temel katmanı olan kadınların gelişmesi ve eğitimi için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Siz yeter ki gönüllü olun, bir şeyler yapmaya gayret edin, beni her zaman yanınızda bulacağınızdan emin olabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz