Dernek Üyeleri Muhtarlar Ile Bir Araya Geldi

Erzincan’da faaliyet gösteren Köyleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, şehir merkezinde ki mahalle muhtarları ile...

Erzincan’da faaliyet gösteren Köyleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, şehir merkezinde ki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Düzenlenen programda, derneğin çalışmaları hakkında merkez mahalle muhtarlarına bilgi verilirken, köy muhtarları ile birlikte yürütecekleri çalışmalara değinildi.

Ayla İnan Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen yemekli programa, Köyleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Akpınar, dernek yöneticileri ve merkez mahalle muhtarları katıldı. Derneğin amacı hakkında muhtarlara bilgi veren Dernek Başkanı Ahmet Akpınar, derneğin genellikle köylerde faaliyet gösteren muhtarlar ile diyalog içerisinde çalışacaklarını ve bu konuda merkez mahalle muhtarlarından fikir alış verişinde bulunmak için bu tarz bir organizasyon yaptıklarını söyledi. Derneğin amacının köylerde faaliyet gösteren muhtarlar aracılığı ile köylerde yaşayan vatandaşlar ile diyalog kurup ve onların sorunlarının tespitine yönelik çalışmalar yapacaklarını belirten Dernek Başkanı Akpınar, muhtarlardan öneriler olarak, bu sorunların çözümü noktasında bilgi alış verişinde bulunacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bu tarz derneklerin önemli faaliyetlerde bulunduklarını dile getiren mahalle muhtarları, diyalog ve kaynaşma ile sorunların aşılacağını belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz