Dernek Yöneticilerinden Başkan İkiz'e Ziyaret

 Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği temsilcileri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği temsilcileri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti. İkiz, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının üstlendikleri misyon gereği önemli olduklarını belirtti. Derneklerin yapmış olduğu programların Havza'nın tanıtımında büyük etki yaptığını vurgulayan İkiz, "Tüm Havzalılar iyi ve kötü günlerinde bu dernekler sayesinde aynı çatı altında toplanıp haberdar oldukları gibi, kültürümüzün yaygınlaşması ve ilçe turizminin canlanması için de en büyük reklamı yapan kuruluşlardır” dedi. Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Zengin ise derneğin yeni kurulduğunu ve üye sayısının 250'yi bulduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: