Deron, Beşiktaş'a teşekkür etti

NBA’de lokavtın sona ermesiyle ülkesine dönecek olan Deron Williams, twitter hesabından yaptığı açıklamada Beşiktaş’a teşekkür...

NBA’de lokavtın sona ermesiyle ülkesine dönecek olan Deron Williams, twitter hesabından yaptığı açıklamada Beşiktaş’a teşekkür etti.
Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) yaşanan lokavt sürecinde sona yaklaşılması üzerine lokavt süresinde Beşiktaş Milangaz forması giyen yıldız oyuncu Deron Williams, sosyal paylaşım sitesi twitter'da yayımladığı mesajla siyah-beyazlı camiaya teşekkür etti.
Deron Williams, İngilizce yazdığı mesajında, "Yakında eve gidiyorum. İstanbul, Beşiktaş inanılmazdı. Her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz