Dersanelerin Özel Okula Dönüştürülmesinin Kolaylaştırılması

MARDİN (AA) - Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar, dersanelerin özel okula dönüştürülmesine karşı olduklarını bildirdi.

Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar, dersanelerin özel okula dönüştürülmesine karşı olduklarını bildirdi. Oda binasında bazı oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yapılan toplantıda konuşan Dündar, dershanelerin kapanmasını istemediklerini belirterek buna karşı olduklarını söyledi. Bu karar için zamanın uygun olmadığını savunan Dündar, şunları kaydetti: "Daha çok eksikliklerimiz var. Dersanelerin faydasını görüyoruz. Her ne kadar Milli Eğitim'e bağlı okullarımız varsa da çocuklara istediğimizi alamıyoruz. Ama dershanelerde faydasını görüyoruz, zararını görmüyoruz. Şu an bölgemizde barış süreci varken bunu çıkarmışsalar, bu bir yanlıştır. Sayın Başbakanımızdan da bunu rica ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: