Dersim Çarşı Grubu Tunceli Ovacık Yibo’da Çocuklarla Buluştu

Dersim Çarşı grubu, Ovacık Yeşilyazı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO) karnelerini alan...

Dersim Çarşı grubu, Ovacık Yeşilyazı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO) karnelerini alan çocuklarla bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Yeşilyazı YİBO'da okuyan çocukların karne sevincine hediyeleriyle ortak olan Dersim Çarşı grubu, 220 öğrenciye ayakkabı dağıtarak yaz tatili sevinçlerine bir mutluluk daha ekledi. Grup üyeleri çocuklarla şarkılar söyleyerek coşkulu anlar yaşadı. Geçen yıl Tunceli Mazgirt ilçesi Bulgurcular Okulu'nda benzer bir yardımla çocukları mutlu eden Dersim Çarşı grubu üyelerinin sattıkları atkılardan elde ettikleri gelirlerle bu faaliyeti gerçekleştirdikleri belirtildi. Ayakkabıların dağıtımına katılan Ovacık Belediye Başkan Vekili Sabri Geçer bu duyarlılıklarından dolayı Dersim Çarşı grubunu kutladığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: