Dersimspor Yeniden Bölgesel Amatör Lig'de

Tunceli'yi Bölgesel Amatör Lig'de Dersimspor'un temsil edeceği bildirildi.

Tunceli'yi Bölgesel Amatör Lig'de Dersimspor'un temsil edeceği bildirildi.

Tunceli Atatürk Stadı'nda Dersimspor ile Ovacık Ulaşspor arasında 25 Nisan'da oynanan ve Ovacık Ulaşspor'un 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan Bölgesel Amatör Lig baraj müsabakasında, Ovacık Ulaşspor Kulübü'nün başka bir takımın lisanslı oyuncusunu oynattığı gerekçesiyle Dersimspor'un yaptığı itirazın, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör İşler Kurulu'nca incelendiği belirtildi.

TFF Amatör İşler Müdürlüğü'nden Dersimspor Kulübü'ne gönderilen yazıda, şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Tunceli 1. Amatör Küme il birincisi Ovacık Ulaşspor ile Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta yer alan Dersimspor kulüpleri arasında 2012-2013 sezonunda Tunceli ilini Bölgesel Amatör Ligi'nde temsil edecek takımı belirlemek için oynanan baraj müsabakasında Ovacık-Ulaşspor'un müsabaka isim listesinde yer alan bir oyuncunun yerine başka bir kulüp adına lisanslı oyuncuyu oynattığı, federasyonumuzun Malatya ilimizde oluşturulan komisyon ve TFF Amatör İşler Departmanlığı tarafından ortak bir kanaate varılmıştır. Konuyla ilgili bilgi, belge rapor ve resimlerin incelemesi sonucunda Futbol Müsabaka Talimatı'nın 22/h maddesi gereğince Dersimspor Kulübü'nün yapmış olduğu itiraz kabul edilerek, Dersimspor'un 3-0 hükmen galibiyetine, Ovacık Ulaşspor Kulübü'nün 3-0 hükmen mağlubiyetine, adı geçen iki futbolcular ile Ovacık Ulaşspor'un iki kulüp yöneticisi ve Ovacık Ulaşspor Kulübü'nün Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığı'na sevk edilmelerine karar verilmiştir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: