Dersimspor'dan Fikret Orman'a Ziyaret

Futbolda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Dersimspor'un kulüp başkanı Erdal Güntaş ve beraberindeki heyet, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret etti. 

Futbolda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Dersimspor'un kulüp başkanı Erdal Güntaş ve beraberindeki heyet, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret etti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Akaretler'deki kulüp binasındaki ziyarette Erdal Güntaş'ın yanı sıra Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Tunceli İş Adamları Derneği Başkanı Musa Bulut, Ali İhsan Bayır, Hikmet Köse, Hasan Turan ve Binali Kartal yer aldı. Erdal Güntaş'ın, Fikret Orman'a Dersimspor Kulübü forması ve plaket taktim ettiği, Orman'ın ise misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: