Derslere kitap okuyarak başlıyorlar

Osmancık Danişment Ortaokulu öğrencileri güne kitap okuyarak başlıyor.

Geçtiğimiz öğretim yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Osmancık Okuyor” kitap okuma kampanyası Danişment Ortaokulu' nda bu öğretim yılında da tam hızı ile devam ediyor.

Sabah ilk derse 15 dakika erken giren öğrenciler öğretmenleri ile birlikte kitap okuduktan sonra derse başlıyorlar. Kitap okumanın dayanışmayı artırdığını, bilgi hazinelerini daha da güçlendirdiğini ifade eden öğrenciler kısa zamanda çok kitap okuduk.

Osmancık okuyor kitap okuma kampanyası sayesinde okudukça öğreniyoruz. Bu açıdan böylesine önemli bir kampanyayı bizler için uygulamaya koyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimiz teşekkür ediyoruz dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz