Deskkkop’dan Türkiye Birincisi Enes Akıncı’ya Ödül

Düzce’de Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Türkiye İmam Hatip Liseleri arası Hafızlık...

Düzce’de Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Türkiye İmam Hatip Liseleri arası Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Enes Akıncı’ya Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Yönetimini tarafından ödüllendirildi.

Başarıya DESKKKOP’tan ödül geldi. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Türkiye İmam Hatip Liseleri arası Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Enes Akıncı’ya DESKKKOP yönetimi tarafından hediye takdim etti.

Reklam
Reklam

DESKKKOP Başkanı Ertan Taşlı Düzce’nin gururu olan Enes Akıncı’ya başarılar dileyerek “Bundan sonrada böyle çocuklarımız çıksın ve onlarında cesaretleri artsın diye Enes’i ödüllendirmek istedik. Kendisini çok tebrik ediyorum. Yarışmayı bizzat izleyen biri olarak çok duygulandım” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri olarak ortaklaşa alınan hediyeler Enes Akıncı’ya takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz