Destekleme ödemeleri dosya teslim süresi 3 Şubat'a kadar uzatıldı

Balıkesir'in Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, destekleme ödemeleri için dosya teslim süresinin 3...

Balıkesir'in Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, destekleme ödemeleri için dosya teslim süresinin 3 Şubat'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Mazot Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Destekleme ödemesi için 31 Aralık 2011 tarihine kadar tanınan sürenin dolması üzerine dosyalarını tamamlayamayıp teslim edemeyen çiftçilere son bir kez daha imkan tanındı. Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, çiftçilerin kendilerine tanınan bu son fırsatı kaçırmamaları istendi. Ayrıca arazileri 50 dekar ve üzeri büyüklükteki parsellerden oluşan çiftçilerin de bu arazileri için toprak analizlerini en geç 3 Şubat'a kadar yaptırmaları gerektiği bildirildi. Gıda Tarım Hayvancılık Edremit İlçe Müdürü Hüseyin Acar, "Çiftçilerimiz toprak tahlil işlemlerini Burhaniye ilçe Müdürlüğünde yaptırabilirler.” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Edremit Ziraat Odası da çiftçileri bu fırsattan faydalanmaları için üyelerine kısa mesaj göndererek bilgilendiriyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz