Dev iPad mini soygunu

Apple’ın küçülen ekranı ve düşen fiyatı ile farklı bir kullanıcı kitlesine hitap eden tablet bilgisayarı iPad Mini, dev bir soyguna konu oldu. İşte ABD’yi karıştıran olayın ayrıntıları:

Yoğun bir şekilde ilgi gören iPad Mini taleplerine yetişmek adına ekstra çaba sarfeden Apple, ilginç bir soygun haberi ile gündeme geldi. New York Post gazetesinin haberine göre yaklaşık 3600 adet iPad Mini, John F. Kennedy Havaalanı’ndan kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

Rapora göre en az iki kişi olan soyguncular, kargo alanı içine sokmayı başardıkları bir kamyon ile soygunu gerçekleştirdi. Öğle yemeği için verilen aradan istifade eden iPad vurguncuları, iki palet iPad Mini’yi, forklift kullanarak kamyona yükledi ve kaçtı.

Reklam
Reklam

Kargo bölümü görevlileri yemekten döndükten sonra ortaya çıkan soygunun, içerden çalışan kişi ya da kişilerin yardımı ile gerçekleştirildiğinden şüpheleniyor. 1.5 Milyon Dolar değerindeki çalıntı iPad Mini’ler, havaalanında bugüne kadar meydana gelmiş en büyük soygunlardan biri olarak da tarihe geçti.

[**

**](http://www.scroll.com.tr/96493/mercedes-benz-sls-amg-black-yuzunu-gosterdi/)