"Dev Öğrenciler", Akhisar Belediyespor'a Galibiyet Primini Verdi

Manisalı "dev öğrenciler", Kasımpaşaspor'u tek golle yenen Akhisar Belediyespor'a galibiyet primini verdi.

Manisalı "dev öğrenciler", Kasımpaşaspor'u tek golle yenen Akhisar Belediyespor'a galibiyet primini verdi.

Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında imzalanan protokol gereği, Akhisar Belediyespor'a geçen hafta oynanan Kasımpaşa maçı galibiyeti sonrası hak ettiği 5 bin liralık prim desteğinin, Akhisar ilçe proje kurulu adına Anadolu Lisesi öğrencisi Hazal Kütük tarafından Yılmaz Atabarut Tesislerinde takım kaptanı Emrah Eren'e teslim edildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

İlçe Proje Kurulu Sözcüsü Hazal Kütük, yazılı açıklamada yer alan değerlendirmesinde, 251 Bin Dev Öğrenci Projesi'nin öğrenci odaklı bir proje olduğunu ve yapılan her faaliyetin öğrencilerin kararlarıyla gerçekleştirildiğini kaydetti.

Akhisar Belediyespor ile Manisaspor'a galibiyet pirimi verilmesinin de öğrenciler tarafından alınmış bir karar olduğunu ifade eden Kütük, şunları kaydetti:

"Öğrenciler olarak Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de kalmasını istiyoruz. Çünkü Akhisar Belediyespor, sadece futbol oynamıyor, tüm Türkiye'ye Akhisarımızı, zeytinimizi, zeytinyağımızı ve köftemizi tanıtıyor. En önemlisi 'marka kent' olgusuna katkıda bulunuyor. Olaylara bu şekilde bakılmasını, birlik ve beraberlik içinde Akhisar, Manisa ve Ege'nin Süper Lig'deki tek temsilcisinin desteklenmesini ve bu etkinliğimizin takdirle karşılanmasını bekliyoruz."

Muhabir: Turgay Duyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: