"Dev Öğrencilerden" Akhisar Belediyespor'a Galibiyet Primi

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci projeleri kapsamında Akhisar Belediyespor'a ve PTT 1. Liginde mücadele

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci projeleri kapsamında Akhisar Belediyespor'a ve PTT 1. Liginde mücadele eden Manisaspor'a teşvik primleri ödeniyor.

Süper Lig'de geçen hafta Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un kaptanı Emrah'a, Dev Öğrenci İlçe Kurulu adına Anadolu Lisesi öğrencisi Hazal Kütük tarafından 5 bin liralık dekont takdim edildi.

Hazal Kütük yaptığı açıklamada, "Manisa Valimiz Halil İbrahim Daşöz tarafından başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci projeleri kapsamında, Manisa'yı Süper Ligde temsil eden Akhisar Belediyespor'a ve PTT 1. Lig'de Manisaspor'a galip geldikleri her maç başına 5 bin liralık galibiyet primi ödeniyor. Bu para maddi anlamda büyük olmasa da manevi boyutu futbolcularımıza motivasyon verdiğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: