Dev projenin temeli iki Bakan’dan

Haleplibahçe Kültür Kompleksi’nin temel atma töreni iki Bakan tarafından atılacak. Bölgede hazırlıklar son süraat devam ediyor.

Şanlıurfa Haleplibahçe Kültür Kompleksi’nin temel atma töreni iki Bakan tarafından atılacak. Bölgede hazırlıklar son süraat devam ediyor…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Teknoloji Bakanı Nihat Ergün bugün Şanlıurfa’ya geliyor.Ak Partinin 4 yılda 400 projesi kapsamında birçok açılışı gerçekleştirecek olan bakanlar bugün Şanlıurfa’ya gelecek. Bakanlar açılışların yanı sıra bir dizi temas ve incelemelerde de bulunacak.

İFTAR YEMEĞİ’NDE BİRARAYA GELECEKLER

Reklam
Reklam

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik 3 gün Şanlıurfa’da kalacak. 10 Ağustos Cuma sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya gelecek olan Bakan Çelik Organize Sanayi bölgelerinde inceleme ve Halepli bahçe mozaik müzesi temel atma törenini gerçekleştirecek.

Akşam ise Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay iftar yemeğinde bir araya gelecek.

HALEPLİBAHÇE KÜLTÜR KOMPLEKSİNİN TEMELİNİ ATACAKLAR

4 Bakandan Faruk Çelik ve Ertuğrul Günay’ın bu gün saat 18.00 sıralarında Edessa Arkeoloji Müzesi, Haleplibahçe Mozaik Müzesi ve Arkeopark’tan oluşan kültür kompleksinin temel atma töreninde bir araya gelmesi bekleniyor.

AÇIŞ KONUŞMASI FAKIBABA’DAN…

Bağımsız Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın açış konuşmasıyla başlayacak olan program Vali Celalettin Güvenç’in kürsüde söz almasıyla devam edecek. Programda daha sonra sırasıyla Bakan Günay ve Bakan Çelik birer konuşma yapacak.

HAZIRLIKLAR SON AŞAMAYA GELDİ

Haleplibahçe’de sabah saatlerinden itibaren hummalı hazırlık çalışmaları başlatıldı. Bölge temel atma törenine hazır hale getirildi. İşçiler son rötuşları verirken çevrede yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: