Dev Yolcu Gemisi "Aida Diva" Marmaris'te-İtalyan Bayraklı "Aida Diva" Gemisi, Bu YılMarmaris'e Ilk Seferini Gerçekleştirdi

Dünyanın en büyük kruvaziyerlerinden İtalyan bayraklı "Aida Diva", bu yıl Marmaris'e ilk seferini gerçekleştirdi.

Dünyanın en büyük kruvaziyerlerinden İtalyan bayraklı "Aida Diva", bu yıl Marmaris'e ilk seferini gerçekleştirdi.

Akdeniz turu kapsamında Yunanistan'ın Heraklion Limanı'nın ardından Marmaris'e gelen ve limanın büyük rıhtımına yanaşan dev yolcu gemisi, ilçede tatil yapan turistlerin ilgi odağı oldu. Turistler, dev geminin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gemide çoğunluğu Alman 2 bin 96 yolcu ile 603 personel bulunuyor. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistlerin bir kısmı günübirlik turlara katıldı, bazıları ise Marmaris Kapalı Çarşısı'nı gezdi. Turistlerin genelde hediyelik eşyalara ve tekstil ürünlerine ilgi gösterdiği görüldü. Turistler, Marmaris Kalesi'ni ve Marmaris Müzesi'ni gezerek tarihi eserler hakkında bilgi aldılar.

Reklam
Reklam

"Aida Diva"nın bu yıl ilk kez Marmaris'e geldiğini belirten liman yetkilileri, dev geminin sezon boyunca ilçeye gelmeye devam etmesinin beklendiğini kaydetti.

Aida Cruises şirketinin filosuna 2007 yılında katılan 69 bin 203 grostonluk 11 katlı geminin 250 metre uzunluğunda olduğu, içinde süit kamaralar, yüzme havuzları, sauna, masaj odaları, spor salonları, casino ile gösteri salonlarının bulunduğu bildirildi.

Geminin Antalya'ya gitmek üzere Marmaris'ten akşam saatlerinde ayrılacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: