Develerini Güreşlere Hazırlıyor

DENİZLİ (AA) - Denizli’nin Sarayköy ilçesinde 25 yıldır deve besleyen Okan Açıkgöz, aralık ayında yapılacak güreşlerde develerinden şampiyonluk bekliyor.

DENİZLİ - Denizli’nin Sarayköy ilçesinde 25 yıldır deve besleyen Okan Açıkgöz, aralık ayında yapılacak güreşlerde develerinden şampiyonluk bekliyor. Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarayköy ilçesinde babasından devraldığı deve yetiştiriciliğini 25 yıldır sürdürdüğünü belirtti. Deve besiciliğinden mutlu olduğunu, büyük keyif duyduğunu kaydeden Açıkgöz, develeriyle güreşlere hazırladığını söyledi. Açıkgöz, "Develerimle aramızda güçlü bir sevgi bağı var ve bu hedeflerimize ulaşmada da bize yardımcı oluyor. Cemal adlı 14 yaşındaki devemle 2011'de ilk kez katıldığımız Sarıgöl kupasını, 2012'de ise Bayramiç kupasını kazandık. Bu yıl aralık ayında, Cemal ile birlikte Şendaylak adlı devemi de Sarayköy, Buharkent, İncirliova ve Bayramiç'te düzenlenecek müsabakalara sokacağım. Bu müsabakalardan şampiyonluk alacağımıza inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: