Develi Belediyesi'nden Yeni Mahalleye Park Çalışması

KAYSERİ (AA) -  Develi Belediyesi tarafından İlçe merkezindeki Yeni Mahalleye yapılması planlanan park çalışmasının ihalesi yapıldı.

Develi Belediyesi tarafından İlçe merkezindeki Yeni Mahalleye yapılması planlanan park çalışmasının ihalesi yapıldı. Kayseri Şeker Fabrikası Develi Pancar İşletmesine ait Yeni Mahallede bulunan arazinin, mahalledeki park açığını kapatmak için belediye tarafından park çalışmasının ihalesi yapılarak projesi çizildi. Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, Kayseri Şeker yöneticilerine teşekkür ederek, göstermiş oldukları hoşgörü ve çevreye duyarlılıkları sayesinde ilgililere büyük minnet duyduğunu söyledi. Varılan mutabakat sonrası Yeni Mahallenin 2 bin 500 metrekarelik parka sahip olacağını belirten Özkan, şöyle devam etti: "Yeni Mahallede 1960'lı yıllarda Cirit Meydanı olarak kullanılan alan içerisinde mini futbol sahası, fitness alanı, çocuk oyun alanı, kamelya, koşu yolu, araç park yeri ve meydan gibi donanımların yer aldığı park alanını halka sunmak için 5 yıldan beri çalışıyoruz. Uzun süren çalışmanın ardından olumlu bir sonuç aldık. Yeni bir park alınımızı daha halkımızla buluşturacağız. İlçemiz ve Yeni Mahallemiz adına mutluluk duymaktayız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: