Develi Devlet Hastanesinde Yangın Ve Acil Durum Tatbikatı

KAYSERİ (AA) - Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi ile Develi Belediyesi arasında yapılan iş birliği kapsamında yangın ve acil durum tatbikatı gerçekleştirildi.

KAYSERİ - Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi ile Develi Belediyesi arasında yapılan iş birliği kapsamında yangın ve acil durum tatbikatı gerçekleştirildi. Hastane Yöneticilerinden Süleyman Sırakaya, Yusuf Ulusan ve Belediye temsilcisi İtfaiye Müdürü Cemil Kaman’ın yönetiminde ve organizesinde hastane ön bahçe ve park alanında yangın tatbikatı alarmı verildi. Belediye itfaiye ekipleri konuşlu bulundukları alandan 5 dakika içerisinde hastaneye intikal ederek temsili olarak hastanenin 2'inci katından hasta ve personel tahliyesi gerçekleştirdi. Ayrıca yangın söndürme ve teknikleri İtfaiye Müdürü Cemil Kaman tarafından hastane personeline uygulamalı olarak anlatıld.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: