Develi'den Derin Darbe: 2-1

Belsin Gençlik puan umuduyla gittiği zorlu deplasmandan üzüntülü döndü. Develi Belediyespor, Belsin Gençlik Spor'u...

Belsin Gençlik puan umuduyla gittiği zorlu deplasmandan üzüntülü döndü. Develi Belediyespor, Belsin Gençlik Spor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

DEVELİ'DEN DERİN DARBE; 2-1

STAT: Tomarza İlçe Stadı

HAKEMLER: Emre Altun *** Esat Sabuncu *** Emre Yücel **

SAHA KOMİSERİ: İbrahim Karakoçluoğlu

DEVELİ BELEDİYESPOR: Engin Açıkgöz ***Samet Eroğlu ** Adem Gözel *** Kazım A. İzmirli ** Hakan Dağlı ** ( DK. 52 Mustafa Palamut **) Gökhan Özbek *** Ali Pusatlıoğlu *** Murat Doğan ** Mustafa Demirci *** SelçukYücel *** Şükrü Can Günay **

Reklam
Reklam

BELSİN GENÇLİK: Semih Şeker *** Kemal Aksu ** Ekrem Çavuş ** Halil Bozdoğan * Mahir Buran ** Abdullah Erkmen * Muharrem Aksel * ( Dk. 64 H.Ahmet Alkan *) Hasan Özkul ** ( Dk. 86 Emrah Çetin *) Hüseyin Altınkol * Osman Cadal * Burak Şimşek * ( Dk. 80 M. Akın Ercan *)

GOLLER: Dk. 49 Ali Pusatlıoğlu, Dk. 74 Selçuk Yücel- penaltıdan ( Develi Belediyespor), Dk. 45 Osman Cadal-penaltıdan ( Belsin Gençlik)

KIRMIZI KART: Dk. 73 Halil Bozdoğan ( Belsin Gençlik)

İkinci Amatör Küme A Grubunda haftaya lider olarak giren Belsin Gençlik, deplasmanda Develi Belediyespor'a 2-1 yenilerek zirve yolunda ağır bir darbe yedi. Mavi- beyazlı ekip özellikle ikinci yarıdaki kötü oyunuyla kaybetmeyi hak etti. Develi Belediyespor ise akılcı bir taktikle kazanarak lideri devirmenin ve değiştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Tomarza İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın başında daha derli- toplu bir oyun sergileyen Belsin Gençlik, 11 ve 23. dakikalarda Osman Cadal, 39. dakikada da Hüseyin Altınkol ile girdiği gollük pozisyonlarda beceriksizdi.

Reklam
Reklam

Develi Belediyespor bu yarıda oyunu kendi alanında kabullendi ve fazla pozisyon bulamadı. Şampiyon adayı Belsin Gençlik 45. dakikada Osman Cadal'ın ceza sahası içinde rakip defans tarafından yere indirilmesiyle bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Osman Cadal, takımının soyunma odasına 1-0 önde gitmesini sağladı.

İkinci yarıda Belsin Gençlik anlaşılmaz bir tutukluk içindeydi. Bundan çok iyi yararlanan Develi Belediyespor, 49. dakikada sağ taraftan gelen ortaya çok güzel bir vuruş yapan Ali Pusatlıoğlu'nun golüyle 1-1 eşitliği sağladı.

Gol Belsin Gençlik'in daha fazla hata yapmasına neden oldu. Develi Belediyespor orta alanı uzun toplarla geçerek rakip defansı epeyce zorladı. 60. dakikada sağ taraftan çalımlarla ceza sahasına giren Selçuk Yücel'in mutlak gollük vuruşunu kaleci Semih Şeker müthiş çıkardı.

  1. dakikada gelişen Develi Belediyespor atağında ceza sahası içerisinde Halil Bozdoğan topla elle oynayınca hakem Emre Altun bir kez daha penaltı noktasını gösterirken, Halil Bozdoğan'ı da kırmızı kartla saha dışına gönderdi.

    Penaltıyı kullanan Selçuk Yücel güzel bir vuruşla Belsin Gençlik filelerini havalandırınca skor 2-1 oldu.

  2. dakikada sol taraftan gelişen önemli atakta top üst direkten geri gelince Belsin Gençlik beraberlik şansını kaçırdı.

  3. dakikada bu kez Develi Belediyespor etkili geldi. Ali Pusatlıoğlu'nun sert şutunu kaleci Semih Şeker güçlükle kornere çeldi.

  4. dakikada beraberlik için rakip kaleye yüklenen Belsin Gençlik, Hüseyin Altınkol'un yakın mesafeden ve bomboş durumda topu dışarı gönderince kaderine razı oldu. Uzatma anlarında kaptan Mahir Buran'ın şutundan da sonuç çıkmayınca karşılaşma Develi Belediyespor'un 2-1 galibiyetiyle sona erdi.

    Maç bitiminde Develi Belediyesporlular saha ortasında toplanıp alınan 3 puanla sevinirken, liderliği takipçisi Güneşspor'a kaptıran Belsin Gençlik'te de tam bir üzüntü hakimdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz