Devler Çin'e gitti!

Milliler ABD ve Litvanya gibi devlerle özel maç yapmak için Çin´e gitti...

Avrupa Şampiyonası eleme maçları hazırlıklarını sürdüren Milliler ABD ve Litvanya gibi devlerle özel maç yapmak için Çin´e gitti...

Ömer moralleri bozdu
Eylül ayında oynanacak Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçlarına hazırlanan A Milli Basketbol Takımımız, ABD ve Litvanya ile iki özel maç yapmak için dün geç saatlerde Çin'in Maceo kentine gitti. Olimpiyatlara hazırlanan iki dev ülkeden aldığı maç teklifi nedeniyle Uzak Doğu'ya hareket eden 12 Dev Adam'da, İstanbul'daki hazırlıklarda sakatlanan ve 6 hafta salonlardan uzak kalacağı açıklanan Ömer Aşık'ın moralleri biraz bozduğu gözlendi.

Reklam
Reklam

Bizden daha hazırlar
Yarın Çin'deki ilk çalışmasını yapacak olan Ay Yıldızlı ekibimiz, perşembe günü Türkiye saati ile 14.00'te ABD karşısına çıkacak. Devler, Litvanya ile ise cumartesi günü yine aynı saatte kozlarını paylaşacak. Milli Takım Menaceri Harun Erdenay, Çin'de çok güçlü iki takımla mücadele edeceklerini belirterek, "İki takım da olimpiyatlar için hazırlıklarını yaptı ve bizden daha öndeler. Biz tüm planlarımızı Eylül'de oynayacağımız maçlara göre yapıyoruz" diye konuştu.