Devler Ligi'ne Veda Eden Fenerbahçe Izin Yapıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçını 2 - 1 kaybeden ve rövanş maçında da...

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçını 2 - 1 kaybeden ve rövanş maçında da Spartak Moskova takımı ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, günü izinli geçiriyor.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Pazar günü Sivas 4 Eylül Stadı’nda Sivasspor ile karşılaşacak olan sarı - lacivertliler, günü izinli geçirirken hazırlıklarına Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde saat 11.00’de yapacağı antrenmanla başlayacak.

Öte yandan dün akşam oynanan karşılaşmanın 16. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Sırp futbolcu Milos Krasic'in durumunun ise bugün çekilen MR sonuçlarının ardından belli olacağı belirtildi. Krasic'in sol arka adalesinde kanama tespit edildiği ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği ileri sürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: