Devlet Bahçeli: Adalet Duygusu Zedelenmiştir

Silivri Cezaevi’nde eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve MHP Milletvekili Engin Alan’ı ziyaret eden MHP...

Silivri Cezaevi’nde eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve MHP Milletvekili Engin Alan’ı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “TSK’nın en yüksek mevkiinde görev yapan değerli bir komutan ne yazık ki terör örgütü kurmak ve yönetmekle suçlanmıştır. Bu haksız iddia adalet duygusunu rencide ettiği ortadadır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Silivri Cezaevi’ne giderek, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve MHP Milletvekili Engin Alan’ı ziyaret etti. Cezaevinde yaklaşık 2 saat kalan Bahçeli, çıkışta ziyaretle ilgili açıklama yaptı. Özellikle eski İlker Başbuğ’un cezaevinde kalmasını eleştiren Bahçeli, “İlker Başbuğ 6 Ocak 2012 tarihinde silahlı terör örgütü yöneticiliği ve hükümeti ortadan kaldırma suçlamasıyla tutuklanmıştır. TSK’nın en yüksek mevkiinde 2 yıl görev yapan değerli bir komutanımız ne yazık ki terör örgütü kurmak ve yönetmekle suçlanmıştır. Bu haksız iddia adalet duygusunu rencide ettiği ve zedelediği ortadadır.” şeklide konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz