"Devlet Büyüklerimizin Sesinden Öğrencilerimize Tavsiyeler Projesi"

Kayseri'de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Minibüsçüler ve Servisçiler Odası tarafından hazırlanan "Devlet Büyüklerimizin Sesinden Öğrencilerimize Tavsiyeler Projesi" kapsamında, devlet

Kayseri'de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Minibüsçüler ve Servisçiler Odası tarafından hazırlanan "Devlet Büyüklerimizin Sesinden Öğrencilerimize Tavsiyeler Projesi" kapsamında, devlet büyüklerinin kendi sesleriyle CD'lere kaydedilecek öğütleri, okul servislerinde öğrencilere dinletilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan proje kapsamında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin öğrencilere yönelik öğütlerinin yer alacağı CD'ler hazırlanacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Bu CD'lerin Kayseri'deki tüm okul servislerine dağıtılacağını ifade eden Yılmaz, "Çocuklarımız sabah okula giderken ve akşam eve dönerken bu tavsiyeleri dinleyecek. Öğrencilerimizin devlet büyüklerimizin vereceği mesajlarla, hem eğitim öğretim hayatı hem de ahlaki değerler konusundaki yaklaşımlarını bir daha değerlendirmelerini amaçlıyoruz" dedi.

Yılmaz, servis şoförlerinin de projenin bir parçası olduğunu belirterek, bu nedenle servislerdeki eğitimi de ciddi manada önemsediklerini vurguladı.

Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay da Türkiye'nin geleceğini taşıdıklarını ifade ederek, devlet büyüklerinin kendi düşüncelerini içeren CD'ler ile çocukların eğitimine katkı sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.

Muhabir: Musa Özyürek / Orhan Canbulatel / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz