Devlet hastanesinde doktor sıkıntısı var

Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Fuat Gündoğdu, Acil Serviste doktor sıkıntısı yaşadıklarını bildirdi.

Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Fuat Gündoğdu, Acil Serviste doktor sıkıntısı yaşadıklarını bildirdi.

Gündoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Acil servis Ünitesine 1 pratisyen doktorun atandığını belirterek, pratisyen hekim sıkıntısının devam ettiğini kaydetti.

Acil Ünitesinde şu anda 4 pratisyen hekimin görev yaptığını ifade eden Gündoğdu, “Acil Servis Ünitesinde her hangi bir araç gereç sıkıntısı yaşanmamaktadır. Acil hastalara ilk müdahalenin yapılacağı tüm ekipmanlar mevcuttur.Defibrilatör ve monitörlü cihazlarımız mevcuttur. Bunların hepsi de faal durumdadır. Yalnız pratisyen hekim sıkıntısı çekmekteyiz. Yeni göreve başlayan doktor arkadaşımızla birlikte 4 pratisyen hekimi acil serviste görev yapmaktadır. Ancak bir tanesi istifa edeceğinden dolayı bu sayı 3’e düşecek. Nöbet yazmakta bile zorlanıyoruz. Doktorlarımız çok yoruluyor. Uzman doktor sıkıntımız hastanemize vardır. Ancak bundan önce Acil servis Ünitemize pratisyen hekim ihtiyacımız var.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: