Devleti dolandıran paravan tarım şiketiyle ilgili 45 şüpheli tutuklandı

Gaziantep polisinin 12 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonda, tarım sektörüyle ilgili paravan şirket kurarak...

Gaziantep polisinin 12 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonda, tarım sektörüyle ilgili paravan şirket kurarak devleti dolandıran 62 kişiden 45'i tutuklanrak Gaziantep Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Sahte evrak düzenleyen ve devletin çiftçiye verdiği destek paralarını hortumlayan suç örgütünün, 30 milyon liraya çıkması tahmin edilen dolandırıcılığa Gaziantep polisi 'dur' dedi.
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları ile yaklaşık 10 ay önce başlatılan çalışmalar ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müfettişlerince hazırlanan Bilirkişi Raporları doğrultusunda; Gaziantep polisi liderliğini M.K (50) isimli şahsın yaptığı organize suç örgütüne mensup 62 şüpheli yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 17 şüpheli ifadeleri alınması ardından Cumhuriyet Başsavcılığından tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, 45 şüpheli Nurdağı Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanma talebi ile sevk edildikleri Nurdağı Sulh Ceza Mahkemesince tutuklandı. Tutuklanan şüpheliler, Gaziantep Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz