Devletten Aldı Devlete Verdi

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Minnetler köyünde yaşayan Tahsin Gülseren, bir süre önce Demirci Sosyal Yardımlaşma...

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Minnetler köyünde yaşayan Tahsin Gülseren, bir süre önce Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan babası Ramazan Gülseren’in hastalığı nedeniyle aldığı solunum cihazını, babasının vefatından sonra başka hastalarında yararlanması için Demirci Devlet Hastahanesi'ne bağışladı.

Maddi durumu zayıf olan Tahsin Gülseren solunum yetersizliği çeken babası Ramazan Gülseren’in tedavisinde kullanılmak üzere Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaatta bulundu.

Reklam
Reklam

Gülseren’in sağlık durumunu ele alan mütevelli heyeti cihazın alınmasına karar verdi. Kısa sürede temin edilen solunum cihazıyla yaşamını bir süre devam ettiren Ramazan Gülseren geçen günlerde vefat etti.

Tahsin Gülseren, babasının vefat etmesiyle solunum cihazının başka hastalara da şifa olması amacıyla solunum cihazını Demirci Devlet Hastahanesi'ne bağışladı. Gülseren, "Devletimiz sağolsun vefat eden babamız için bu cihazı bize temin etti. Şimdi de bu cihazın başka hastalara şifa vermesi tek temennimizdir" dedi.

Vakıf Müdürü Fikret Çelik de, Tahsin Gülseren’e başsağlığı dileğinde bulunarak, örnek davranışından dolayı Tahsin Gülseren’i kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz