Devrek Chp İlçe Başkanı Aydınlı Mazbatasını Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Şeref Aydınlı, mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Şeref Aydınlı, mazbatasını aldı.

CHP Devrek İlçe Başkanlığı 34. Olağan Kongresinde seçimi kazanan Şeref Aydınlı, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu'ndan aldı. Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Recep Civan'dan alan CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, "22 Nisan Pazar günü gerçekleştirdiğimiz 34. Olağan Kongresi sonucunda delegelerimizin desteğini alarak CHP Devrek İlçe Başkanlığına yeniden seçildim. Düzenlenen kongrede bana destek veren ve kongremizin olumlu bir havada gerçeklemesine destek sağlayan partili partisiz tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan evvel olduğu gibi partim ve ilçem için çalışmalarıma kesintisiz devam edeceğim. Almış olduğum mazbatanın Devrek'e hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen mazbata merasiminde; CHP Yönetim Kurulu Üyeleri Necla Ak, Tuncer Biçmen, Şenol Bükrü ve Yeter Çufaoğlu da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: