Devrek Chp’den, “gülümseyen Yüzler Sağlıklı Dişler” Projesi

Devrek’te CHP Devrek İlçe Teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında farklı bir etkinliğe...

Devrek’te CHP Devrek İlçe Teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında farklı bir etkinliğe imza atarak çocuklara diş sağlığı hakkında eğitim verip ardından da dış fırçası ve diş macunu dağıttı.

Zonguldak’ın Devrek CHP İlçe Teşkilatı Parti Okulu Eğitimcisi Burhan Kurmalı ile Kadın Kolları Başkanı Emine Kara’nın projesi olan, “Gülümseyen yüzler, Gülümseyen Gözler ve Sağlıklı Dişler” projesi kapsamında Devrek Star düğün salonunda çocuklara ve velilere yönelik etkinlik düzenlenirken, etkinliğe Devrek MHP İlçe Başkanı Ayhan Danacı’da katılarak destek verdi. Düğün salonunu dolduran çocuklara ilk önce parti yöneticileri tarafında Türk bayrağı ve balon dağıtıldıktan sonra İlçe Başkanı Şeref Aydınlı programın açılış konuşmasında şunları söyledi: “Her kuşak kendinden sonra gelecek kuşaklara daha güzel bir gelecek ve daha iyi bir Türkiye bırakmak sorumluluğundadır. Bu bugünün çocukları yarınımızın büyükleri siz çocuklara en büyük görevlerimizden biridir. Bugünü sizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla ve saygıyla anıyoruz. Ben bu etkinliğimizin düzenlenmesinin fikir babası olan hocamız Burhan Kurmalı’ya, CHP Devrek Kadın Kolları Başkanımız Emine Kara’ya ve emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önemli olan çocuklarımızın sağlıklı geleceğidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Reklam
Reklam

CHP’nin “Gülümseyen Yüzler, Gülümseyen Gözler ve Sağlıklı Dişler” projesi kapsamında Diş hekimi Yavuz Bülbül’de salonda bulunan çocuklara kısa olarak dış sağlığının önemi hakkında bilgi verdi.

Bülbül, “Günde 3 defa dişlerimizi en az iki dakika süreyle fırçalayacağız. Dört beş ayda bir diş fırçamızı değiştireceğiz. Kola içmek çikolata yemek, şeker yiyip öyle yatmak yok. Böyle yapar yatmadan önce dişlerinizi de fırçalamazsanız dişleriniz çok çabuk olarak çürür” diye konuştu.

Konuşmaların ardından çocuklarla velilere yiyecek ve içecek ikramında bulunulurken, parti yöneticileri ve diş hekimi tarafından çocuklara diş fırçası ve diş macunu dağıtımı yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: