Devrek Devlet Hastanesine Doktor Talebi

 AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile görüştüğü bildirildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile görüştüğü bildirildi. Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, görüşmede kentin sağlık hizmetleri bakımından değerlendirildiğini belirtti. Devrek Devlet Hastanesindeki doktor eksikleri hakkındaki talepleri ilettiklerini anlatan Ulupınar, şunları kaydetti: "Görüşmede sağlık alanında Zonguldak’ta yapımı devam eden yatırımlar ve eksiklerimiz hakkında bakanımıza bilgi aktardık. Devrek Devlet Hastanesinde bulunan 5 branştaki doktor eksiklerimizi ilettik. Ayrıca İlimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili çalışmaları konuştuk. En kısa sürede Devrek Devlet Hastanesindeki doktor eksiklerinin giderilmesi için atama yapılacağı bilgisini bizlere aktardılar. Biz de Devrek halkına müjdeyi veriyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: