Devrek İHL, eski ve yeni mezunlarını şenliğinde buluşturdu

Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi, mezunları ve mensuplarını 6. mezunlar gününde buluşturdu. Yıllarca aynı okulda...

Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi, mezunları ve mensuplarını 6. mezunlar gününde buluşturdu.
Yıllarca aynı okulda eğitim gören ve yurdun farklı bölgelerinde görev yapan eski mezunlar, yıllar sonra bir araya gelmenin heyecanını yaşadı. Yeni mezunlar da hem diplomalarını almanın hem de kendilerinden önce aynı sıraları paylaşan eski mezunlarla bir araya gelmenin sevincini paylaştı.
İstiklal Marşı ve ardından okunan Kuran-ı Kerim'le başlayan programa, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaydeğirmeni beldesi Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Polis Akademisi Eğitim Birimleri Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Çufalı ve çok sayıda davetli katıldı.
Okul müdürü Hayri Bulazar, imam hatip liselerinin önünde engel teşkil eden katsayı problemine değinerek, problemin aşılmış olmasının ve İHL mezunlarının istedikleri bölüme gidebilmelerinin sevincini yaşadıklarını kaydetti. AK Parti Zonguldak Millet Vekili Ulupınar ise “Alnı secde gören kimseden bu vatana zarar gelmez. Bu millet, çocuklarımızın önüne katsayı engelini koyanlara katsayıyı verdi.” dedi.
Program, mezunların diplomalarını alması ve misafirlere ikramda bulunulmasıyla son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz