Devrek Lisesi mezunları 22 yıl sonra bir araya geldi

Zonguldak'ın Devrek Lisesi'nden 1989 yılından mezun olan 22 kişi, 22 yıl sonra bir araya geldi.Devrek...

Zonguldak'ın Devrek Lisesi'nden 1989 yılından mezun olan 22 kişi, 22 yıl sonra bir araya geldi.
Devrek Lisesi'nin 1989 yılı mezunu öğrencilerinden Olcay Ocakçıoğlu, Yusuf Görmüş, Nafia Kabalaklı ve Pınar Pekyılmaz’ın 22 yıl önce okuldan mezun oldukları sınıf arkadaşları ile internet ortamından kurduğu iletişim, toplam 22 öğrencinin 22 yıl sonra yeniden bir araya gelmelerini sağladı.
“Okul sıralarından hayatın basamaklarına, dünden bugüne işte bizler” sloganı ile bir çoğu Zonguldak dışında olmasına rağmen Devrek’e gelerek Özbağı beldesinde buluşan eski sınıf arkadaşları, 22 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Hep birlikte yenilen öğle yemeğinde eski sınıf arkadaşları birbirleriyle bol bol sohbet edip okul anılarını tazeledi. Bir birlerinin telefon numaralarını alıp iletişimlerini bir daha koparmama konusunda kararlı olacaklarını belirten eski öğrenciler, "Yıllar sonra buluştuk. Norstalji yaptık. Bu buluşma hepimize iyi geldi. Bundan sonra da aynı buluşmaları devam ettirmeyi düşünüyoruz." dedi. Eski mezunlar, daha sonra yeniden buluşmak üzere Özbağı beldesinden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz