Devrek Meslek Yüksek Okulu'ndan İha’ya Ziyaret

Devrek’te faaliyette bulunan Devrek Yüksek Okulu Derneği yetkilileri İHA’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.Zonguldak’ın Devrek İlç4sinde faaliyetlerini...

Devrek’te faaliyette bulunan Devrek Yüksek Okulu Derneği yetkilileri İHA’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Zonguldak’ın Devrek İlç4sinde faaliyetlerini sürdüren (BEÜ) Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksek Okulu dernek yöneticileri tarafından İHA’ya nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

2013 yılında yapılan son olağan kongrede yapılan seçim sonrasında Dernek Başkanlığına seçilen Dernek Başkanı Erdoğan Akçabelen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ferdi Kesioğlu, Tuncay Ulupınar, M. Harun Kartoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik’ten oluşan heyet Devrek İHA’yı ziyaret ederek Devrek Meslek Yüksek Okulunda bundan evvel gerçekleştirilen ve bundan sonrada yapılacak etkinlikler ve faaliyetler hakkında İHA Muhabiri Fikri Erdem ile bilgi alışverişi gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Akçabelen,” Devrek Meslek Yüksek Okulumuzda 2013 yılında gerçekleştirilen son olağan genel kongre sonucunda yeni dernek yönetimimizi belirledik. Amacımız yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte okulumuzu en üst sıralara taşıyarak bundan evvel olduğu gibi bundan sonrada özellikle ilimiz dışından gelen öğrencilerimizin ilçemizi ve okulumuzu gittikleri yerlerde en iyi şekilde tanımalarını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: