Devrek Metem'de Bilgi Yarışması

Devrek Anadolu Teknik Lise Teknik Lise Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi(METEM)’de öğrencilere yönelik bilgi yarışması...

Devrek Anadolu Teknik Lise Teknik Lise Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi(METEM)’de öğrencilere yönelik bilgi yarışması düzenlendi.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan METEM’ de öğrencilere yönelik düzenlenen Bilgi Yarışmasında öğrenciler yeteneklerini sergilediler. “2012-2013 Eğitim -Öğretim Yılı Alanlar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması”nda Bilim Teknoloji Alanı, Elektrik Elektronik Teknoloji Alanı, Giyim Üretim Teknoloji Alanı ve Mobilya ve Mekan Tasarım Alanında düzenlenen yarışmada METEM’de eğitim gören ve yarışmaya katılan öğrencilere fizik, kimya, biyoloji, matematik, edebiyat, tarih, coğrafya ve genel kültür alanında sorular yöneltildi. Düzenlenen bilgi yarışması hakkında bilgi veren METEM Müdürü Recep Kıysın,” Hazırladığımız programın amacı, yarışmada kültürü kazandırmak ve yarışırken aynı zamanda öğrenmeyi sağlamaktır. Programımıza iştirak eden tüm misafirlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen yarışmada birinci gelen ekibe teşekkür plaketi verilirken, yarışmaya katılanlara çeşitli hediyeler verildi. Düzenlenen programa; Devrek Belediye Başkan Vekili Siyamı Özkoz, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: