Devrek Mhp İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Ulusoy’dan Basın Açıklaması

Devrek MHP İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Onur Ulusoy, Hakkari’de bölücü terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıyla...

Devrek MHP İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Onur Ulusoy, Hakkari’de bölücü terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıyla alakalı basın açıklaması yaptı.

Hakkari’de bölücü terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıyla alakalı bir basın açıklaması yapan Ulusoy, "35 yıldır ülkemizin başına bela olan bu hain terör örgütü ve bunların uzantıları için bir an önce gerekli adımlar atılmalıdır. Ülkemizin başına bela olan bu hain terör örgütü bir an önce bitirilmelidir. Millet olarak acımız büyük, yüreğimiz buruk, terör illetine dayanma gücümüz tükenme aşamasına gelmiştir. Meselenin küçümsenecek, ihmal edilecek ve hafife alınacak tarafı kalmamıştır. Biz, bedeli ne olursa olsun terörün kanlı senaryosunun başarıya ulaşmaması için üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye sonuna kadar varız ve kararlıyız. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bölücü terör örgütünün kahpe ve kalleş saldırılarını şiddetle kınıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: