Devrek Vergi Dairesi Personelinden Başkan Semerci’ye Ziyaret

Devrek Vergi Dairesi Müdürü Bahattin Öztürk ile vergi dairesi çalışanları Vergi Haftası dolayısıyla Devrek Belediye...

Devrek Vergi Dairesi Müdürü Bahattin Öztürk ile vergi dairesi çalışanları Vergi Haftası dolayısıyla Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Vergi Dairesi Müdürü Bahattin Öztürk ile vergi dairesi çalışanları Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret etti. Vergi Haftası’nın 24.yılı nedeniyle yapılan ziyarette Bahattin Öztürk, günün anısına Başkan Semerci’ye Vergi Haftası rozeti taktı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ziyaret nedeniyle heyete teşekkür ederken, “Hepimiz halka hizmet için buradayız. Vergi Haftası’nın bu yıl 24. yılını kutluyoruz. Tüm mükelleflerimizin ve vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutluyor, ziyaret nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: