Devrek’te 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri

Devrek’te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kadın Kolları Bakanlığı tarafından çocuklara oyuncak hediye edildi.Zonguldak’ın Devrek’te...

Devrek’te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kadın Kolları Bakanlığı tarafından çocuklara oyuncak hediye edildi.

Zonguldak’ın Devrek’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde Devrek MHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından günün anısına çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye edildi. Devrek Hamidiye Anadolu Lisesindeki 23 Nisan gösterilerin ardından MHP’liler tarafından erkek ve kız çocukları için özel olarak hazırlanan oyuncaklar miniklere hediye edildi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen organizasyonla ilgili bilgi veren Devrek MHP ilçe Başkanı Ayhan Danacı,” İlçede çocuklar için ilk kez böyle bir organizasyon düzenlendi ve bunu da teşkilat olarak biz gerçekleştirdik ve miniklerin sevincine ortak olalım istedik. Arkadaşlarımızın da böyle bir fikri ortaya koyması hem teşkilatımızı hem de çocukları mutlu etti kendilerine teşekkürlerimi sunuyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm çocuklara kutlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Devrek MHP Kadın Kollarlı Başkanı Aydan Ak Özbay ise, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Bayramını sevinç ve coşkuyla kutlamanın sevincini yaşamaktayız. İstedik ki bu özel günde miniklere bizimde küçük bir katkımız olsun ve onları bir kata daha sevindirelim. Bu çerçevede teşkilat olarak arkadaşlarımız ile birlikte ilçede ilk kez gerçekleştirilen bir etkinliğe imza atalım ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm dünya çocuklarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bayram yerinden ayrılan çocuklar ise hediyelerin almanın mutluluğunu yaşarken, veliler de hiçbir ücret alınmadan çocuklarına verilen hediyeler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: