Devrek’te Ki Camilerde Ramazan Ayı Temizliği

On Bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayının yaklaşması ile birlikte Devrek’te ki camilerde genel temizlik...

On Bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayının yaklaşması ile birlikte Devrek’te ki camilerde genel temizlik çalışmaları başlatıldı.

Müslümanlar arsında On Bir Ayın Sultanı olarak bilinen Ramazan Ayının yaklaşması nedeniyle Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ki camilerde genel temizlik çalışmalarına başlandı. İlçe Müftülüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren bir temizlik firmasına verilen camilerin temizlik ve bakım işleri ilgili firmanın elemanlarınca titiz bir şekilde devam ediyor. Yapılan genel temizlik işleri ile ilgili bilgi veren bir yetkili,” Malum Ramazan Ayına çok az bir zaman kaldı. İlçedeki camilerimizde genel bir temizlik çalışması başlatıldı. Cami içerisinde bulunan aydınlatmalardan halılara kadar ince bir temizlik çalışması devam ediyor. Camilerimiz günlük olarak temizleniyor ancak Ramazan Ayında cemaat sayısı daha fazla olduğu için bu tür bir çalışma yapmayı daha uygun gördük. Amacımız vatandaşlarımızın daha temiz ve daha rahat ibadet yapabilmeleri için ilçedeki tüm camilerimizde genel bir temizlik çalışması devam ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: