Devrek’te Koç Ödüllü Futbol Turnuvası

Devrek’te bir halı saha sahibi tarafından ilk kez düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon takıma çeşitli hediyelerin...

Devrek’te bir halı saha sahibi tarafından ilk kez düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon takıma çeşitli hediyelerin yanı sıra halı saha firması sahibi tarafından 70 kilogramlık koç hediye edildi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan bir halı saha firması tarafından ilk kez düzenlenen “1. Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası” sonunda şampiyon olan futbol takımına şampiyonluk kupasının yanı sıra çeşitli hediyeler ve 70 kilogramlık bir de koç hediye edildi. Devrek’te 24 gün evvel başlayan ve 4 gruptan 16 takım ile başlanan turnuva sonunda final maçına çıkan ve Erdemler Spor’u yenen Yağmur Spor’a Odabaş Halı Saha Tesisleri sahibi Özkan Odabaş tarafından çeşitli hediyelerin yanı sıra yaklaşık 1000’TL değerinde bir de koç hediye edildi. Düzenlenen turnuva ile ilgili bilgi veren Özkan Odabaş, "Yaklaşık 25 gün evvel başladığımız ve bu yıl ilk kez düzenlediğimiz “Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası bu gün yapılan karşılaşma ile sona erdi. Şimdiye kadar yapılan karşılaşmada hep dostluk ve kardeşlik kazandı buradan karşılaşmaya katılan tüm futbolcu, yönetici ve izleyicilere teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah gelecek yıl bu turnuvanın ikincisini gerçekleştirmeyi planlıyorum ve bunu her yıl geleneksel hale getireceğim” dedi.

Reklam
Reklam

1.Dostluk ve Kardeşlik ve Turnuvasında futbolcuları ve yöneticileri tebrik eden Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt,” Öncelikle bu organizasyonu tertipleyen Özkan Odabaş kardeşimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu etkinliğin devamı gelecek yıllarda da devam eder” dedi.

Final maçında Erdemler Spor'u yenen Yağmur Spor oyuncuları kendilerine hediye edilen 1000 TL’lik koçu satarak parasını Suriye’deki vatandaşlara göndereceklerini ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: