Devrek’te Ramazan Pidesi Vatandaşların Tüketimine Sunulmaya Başlandı

İslam Alemi'nin kutsal ayı olan ve 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması ile birlikte Ramazan...

İslam Alemi'nin kutsal ayı olan ve 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması ile birlikte Ramazan pidesi de vatandaşların tüketimine sunulmaya başlandı.

İslam Alemi'nin büyük coşku içerisinde beklediği mübarek 11 Ayın Sultanı olan Ramazan ayının olmasa olmazlarından olan Ramazan pidesi Devrekli vatandaşların tüketimine sunulmaya başlandı. 450 gram sade pide 1 Lira 50 kuruştan satılırken, yine aynı gramajda olan ancak yumurtalı olarak imal edilen pide ise 1 Lira 75 kuruştan satılmaya başlandı. İlçenin en büyük ve en işlek caddesinde bulunan fırında vatandaşlar iftarlık pidesini almak için saatlerce kuyrukta beklerken, firma personelinde hijyen kurallarına göre kıyafet giymesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz