Devrek’te Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınlarına Denetim

Devrek Belediyesine bağlı zabıta ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında denetimlerde bulunuldu.Zonguldak’ın Devrek ilçesi...

Devrek Belediyesine bağlı zabıta ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarında denetimlerde bulunuldu.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Belediyesi tarafından Ramazan ayının girmesiyle birlikte ilçede ekmek ve pide sektöründe faaliyet gösteren fırınlar zabıta ekipleri tarafından tek tek denetlenerek vatandaşların daha sağlıklı ve daha hijyen ortamında üretilen ekmek ve pideleri rahatlıkla tüketebilmesi için aralıksız çalışmalarına devam ediyorlar.

İlçede faaliyet gösteren fırınlarda öncelikle hijyen ve gramaj üzerinde durduklarını ifade eden Devrek Belediyesi Zabıta Müdürü Vedat Öztürk, "Ramazan ayı nedeniyle ilçemizde ekmek ve pide üretiminde faaliyet gösteren fırınlarımıza denetimlerimizi sıklaştırdık. Yaptığımız denetimlerde ekmek ve pide üretimi yapan fırınların yetkililerine gramajlar ve hijyen konusunda uyarılarımızı yaptık. Ramazan ayı boyunca denetimlerimiz yoğun bir şekilde devam edecek vatandaşlarımız bu konuda rahat olabilirler” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: