Devremülk, alanlara SPA ve restoran hizmeti vaat ediyor

Alila Termal Kompleksi'nde bulunan resident dairelerden hisse satın alanlar, Nil Termal Resort ile Termal Resident...

Alila Termal Kompleksi'nde bulunan resident dairelerden hisse satın alanlar, Nil Termal Resort ile Termal Resident Resort'tan uygun fiyatlarla SPA ve restoran hizmetini alabilecek. Bu kampanyanın devremülke ilgiyi artıracağı öngörülüyor.

Afyon’da bulunan Alila, müşterilerine sıhhat ve konfor vaat ediyor. Termal alanın satış yönetmeni Mehmet Başaran, bu anlamda yaptıkları kampanyalara dair şu açıklamalarda bulunuyor:
“Kompleksimiz içinde beş ayrı klasmanda pazarlama çalışması yapılacak. Bunlardan ilki kompleks içinde yer alan Avrupa’nın en büyük termal oteli olan Nil Termal Resort bünyesinde fleksibıl tatil paketlerimiz satışa sunulacak. 10 sene içinde dilediğiniz tarihte ve dilediğiniz frekanslarla 1+1 standart ve 2+1 family suit dairelerde 3 kişilik ve 5 kişilik konaklama imkânı sunacağız. Bir defaya mahsus ve dilerlerse uzun taksitlerle ödeyecekleri ücret dışında 15 sene hiçbir şekilde konaklama bedeli ödemeyecek. Bu paketlerden satınalan müşterilerimiz otelimizin bütün alan ve aktivitelerinden 10 sene süreyle tatile geldikleri her dönemde çok özel ve cazip indirimlerle yararlanacak.
İkinci olarak Alila içinde yer alan ikinci termal otelimiz ve bu otel bünyesinde işletmeye alınacak hisse tapulu resident daireleri satacağız. Uzun seneler yıpratılan ve güven kaybeden devremülk kavramında adeta bir devrim yapacağımız kanaatindeyim. Çünkü resident dairelerimizden hisse satın alan müşterilerimiz tatil dönemlerinde hemen yanı başlarında bulunan Termal Resident Resort otelinden indirimlerle her türlü SPA ve restoran hizmetini alabilecekleri gibi dilerlerse Nil Termal Resort’tan da özel fiyatlarla yararlanabilecek. Yani müşterilerimiz tamamen özgür ve konforlu bir tatil geçirecek.
Üçüncü olarak Alila Termal Kompleksi’ne konaklamak için kısa veya uzun süreli gelen müşterilerimiz Nil Termal Resort otelinde konaklayabilecekleri gibi daha uygun fiyatlarla hizmet alabilecekleri Termal Resort otelinde de konaklayabilecek.
Dördüncü olarak Alila içinde inşa edeceğimiz tripleks müstakil villaları ve modern resident daireler de satışa arzedeceğiz. Özel mülkiyet tapulu olan bu konutlarda yaz kış oturulabilecek. Konutlarımızdan satınalan müşterilerimize vereceğimiz özel platin kartlarla tüm tesislerin sunduğu bütün imkânlardan kendileri ve dostları için özel indirimlerle yararlanacak.
Son olarak Alila bünyesinde hem ülke içinde hem ülke dışında marketing çalışmaları yapmayı planladığımız uluslararası Convation Center kongre merkezimiz var. Yukarıda da zikrettiğimiz gibi resmi özel bütün kurumlar, tüm toplantı ve lansmanlarını en modern teknolojik imkânlarla 1500 kişilik ana salonumuzda yapabilecek. 15 kişi ile 800 kişi arasında değişen bütün gruplar için hazırladığımız 18 farklı salonu da kongre merkezimizle birlikte hizmete sunacağız.
Mehmet Başaran, tatil paketlerinin ve resident hisselerinin satışlarını içeren kampanyalarının olacağı müjdesini verirken, “Anlaşmalı finans kurumlarından bu satışlarla ilgili alternatif ödeme imkânlarını sunacağız. Kampanyalarımız start aldığında bunları değerli müşterilerimizle paylaşacağız. Avrupa’nın en büyük termal kompleksi olarak hem içeriden hem dışarıdan beklentilerimizi aşan yoğun bir ilgi görüyoruz. Satışlarımız sabırsızlıkla bekleniyor. Şu anda reklam ajansımızın kurumsal lansman ve consept çalışmaları tamamlanmak üzere. Sanıyorum 2011 sona ermeden satışlarımızı başlatabiliriz. Bizler için onur vesilesi olan Alila Kompleksimizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz