Devrilen kamyonun deposundan sızan yağlar sürücüleri sıkıntıya soktu

Bursa'da, iplik taşıyan kamyon, virajı alamayınca devrildi. Kamyonun deposundan yola yayılan yağlardan dolayı çok sayıda...

Bursa'da, iplik taşıyan kamyon, virajı alamayınca devrildi. Kamyonun deposundan yola yayılan yağlardan dolayı çok sayıda araç kaza tehlikesi atlattı. Bir motosiklet sürücüsü de kayganlaşan yolda düşmekten kurtulamadı.
Merkez Yıldırım ilçesi Yakın Çevre Yolu girişinde meydana gelen kazada şöyle gelişti: Gaziantep'ten 27 YH 181 plakalı kamyonuna iplik yükleyen Sedat Boz (32), Yeni Yalova Yolu üzerindeki bir firmaya doğru yola çıktı. Yaklaşık bin kilometre yol alan kamyon sürücüsü Boz, gideceği yere yaklaşık 10 kilometre kala kaza yaptı. Çevre yolu girişinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı kamyon yan yatarak yaklaşık 30 metre sürüklendi. Güçlükle durabilen kamyonun sürücüsü Sedat Boz kazadan yara almadan kurtuldu. Kamyondaki ip dolu çuvallar yola saçıldı. Devrilen kamyonun deposunda bulunan yağ da yola aktı.
Kayganlaşan yolda pek çok araç kaza tehlikesi geçirirken, bir motosiklet sürücüsü de düşüp hafif şekilde yaralandı. Polis de olay yerini temizlemesi için itfaiye çağırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz