Devrilen Otomobildeki Kadın Öldü, Eşi Ve Çocukları Yaralandı

GAZİANTEP Kaza, gece saatlerinde İpekyolu Gatem kavşağında meydana geldi. Erdoğan Baytar yönetimindeki 27 YZ 2266 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp devrildi.

GAZİANTEP Kaza, gece saatlerinde İpekyolu Gatem kavşağında meydana geldi. Erdoğan Baytar yönetimindeki 27 YZ 2266 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp devrildi. Kazada sürücü Erdoğan Baytar ile yanında bulunan eşi Meray ve isimleri öğrenilemeyen iki çocuğu yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla hastaneye götürülen yaralılardan Meray Baytar müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baytar'ın cesedi otopsi içn morga konulurken, eşi ve çocuklarının tedavisi ise sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz