Devrimci Karargah şüphelileri sağlık kontrolünden geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü Devrimci Karargah'a yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınanlardan bazıları sağlık...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü Devrimci Karargah'a yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınanlardan bazıları sağlık kontrolünden geçirildi.
Sabaha karşı eş zamanlı olarak yapılan operasyonda çeşitli ilçelerde çok sayıda adreste arama yapıldı. Operasyonda gözaltına alınanlardan 2 kişi Adli Tıp Kurumu’na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.
Gözaltı sayısının 10’nun üzerinde olduğu ve bazı zanlıların da Çağlayan Adliyesi’ne götürülerek burada sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz