"Dezavantajlı Grupların MeslekiEğitimi Ve Rehabilitasyonu" Projesi

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da ,"Dezavantajlı Grupların Mesleki Eğitimi ve Rehabilitasyonu" projesi kapsamında 170 kişiye giysi yardımında bulunuldu.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da ,"Dezavantajlı Grupların Mesleki Eğitimi ve Rehabilitasyonu" projesi kapsamında 170 kişiye giysi yardımında bulunuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı, denetimli serbestlik tedbiri altında daha önceden çeşitli eğitimler verilen gençler için DSİ 15. Bölge Müdürlüğü Salonu'nda program düzenledi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, burada yaptığı konuşmada, psikoterapi, sosyal ve eğitim çalışmalarıyla dezavantajlı gruplara mesleki eğitim kazandırmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Söz konusu çocuklara destekleyici faaliyet kapsamında giysi yardımında bulunduklarını dile getiren Yalçın, şunları kaydetti:

"İl Emniyet Müdürlüğümüzce denetimli serbestlik tedbiri altında olup, mesleki eğitime yönlendirilen çocuk ve gençlerimizle orta ve lise eğitimine devam eden 170 çocuğumuza giyim yardımında bulunuyoruz. Önümüzdeki süreçte insana verilen değeri baz alarak, bu kişilere mesleki eğitim kazandırmaya yönelik çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız."

Konuşmaların ardından denetimli serbestlik tedbiri altındaki 170 ihtiyaç sahibi çocuğa giyecekler, protokol üyelerince hediye edildi.

Programa, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile söz konusu çocukların aileleri katıldı.

Muhabir: Halil Fidan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz