Dezenfekte çalışmaları sürüyor

Kilis Belediyesi tarafından kent genelinde korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfekte işlemleri devam ediyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 11 mart tarihinden itibaren Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görülmesinden sonra Kilis merkezde korona virüs tedbirleri kapsamında gece gündüz demeden dezenfekte çalışmaları sürüyor.

Kilis Belediyesi tarafından kent genelinde korona virüs tedbirleri kapsamında dezenfekte işlemleri devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 11 mart tarihinden itibaren Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görülmesinden sonra Kilis merkezde korona virüs tedbirleri kapsamında gece gündüz demeden dezenfekte çalışmaları sürüyor. Bir yandan kamu kurum ve kuruluşlar, halka açık olan yerler ile cadde ve sokaklar araçlar ve personel tarafından dezenfekte ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz