Dha Ankara- Abd Başkanı Trump’Tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’A Tebrik Telefonu (2)

CUMHURBAŞKANLIĞI kaynaklarından alınan bilgiye göre ABD Başkanı Donald Trump’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bu akşam telefonla arayarak, referandumda elde ettiği başarıdan

CUMHURBAŞKANLIĞI kaynaklarından alınan bilgiye göre ABD Başkanı Donald Trump’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bu akşam telefonla arayarak, referandumda elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ettiği öğrenildi.

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 16 Nisan’daki referandumda elde ettiği zaferden dolayı tebrik etti.

Suriye’de son gelişmelerin ele alındığı görüşmede, rejimin 4 Nisan’da kimyasal silahla yaptığı saldırının, ABD tarafından cezalandırılmasına da değinildiği belirtildi. ABD Başkanı Trump’ın bu hususta ABD’ye verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini ilettiği belirtilirken, İki liderin de , Beşşar Esed’in yaptığı eylemlerden sorumlu tutulması gerektiği konusunda hem fikir oldukları kaldıkları vurgulandı.

Reklam
Reklam

DEAŞ’a karşı ortak mücadele konusunda ise kendi amaçlarına ulaşmak için teröre başvuran tüm gruplara karşı işbirliğinin gerekliliği vurgulandığı belirtildi.

Haber: ANKARA, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz