Dha Ankara- Ankara'da Silahlı Soygun

Ankara'da bir bankanın ATM cihazına para yüklemek için gelen banka görevlilerini gizlice takip eden 2 kişi, görevlilerin başlarına pompalı tüfek

Ankara'da bir bankanın ATM cihazına para yüklemek için gelen banka görevlilerini gizlice takip eden 2 kişi, görevlilerin başlarına pompalı tüfek dayayarak yaklaşık 400 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Olay, gece saatlerinde Yenimahalle Ostim 100.Yıl Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir bankanın ATM cihazına para yüklemek için gelen banka görevlilerini gizlice takip eden yüzleri maskeli 2 kişi, görevlilerin ATM cihazına para aktardığı sırada başlarına pompalı tüfek dayadı. Banka görevlilerini yere yatıran şüpheliler, ellerini plastik kelepçe ile bağladı. Daha sonra ATM'ye yüklenmek üzere getirilen yaklaşık 400 bin lirayı alan şüpheliler, görevlilerin bellerindeki tabancaları aldıktan sonra görevlileri ATM'nin içine kilitleyerek olay yerinden kaçtı.
Olayı gören bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ATM'de elleri kelepçeli bir vaziyette bulunan görevlileri kurtardı. Bankanın güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen ekipler, kaçan araçların yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Görüntü dökümü:
---------------------------
-Bankamatikten görüntü
-Alandan görüntü
-Genel ve detaylar

HABER-KAMERA: Mustafa TURAPOĞLU/ANKARA,(DHA)-

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: