Dha Ankara - İbrahim Kalın: Tahran'da Yapılan Terör Saldırısını Şiddetle Kınıyorum

CUMHURBAŞKANLIĞI Sözcüsü İbrahim Kalın, İran'da meydana gelen terör saldırılarıyla ilgili "Tahran'da yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyorum" dedi.  Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Tahran'da

CUMHURBAŞKANLIĞI Sözcüsü İbrahim Kalın, İran'da meydana gelen terör saldırılarıyla ilgili "Tahran'da yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyorum" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Tahran'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yaptı. Saldırıları kınayan İbrahim Kalın, "Tahran'da yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına taziyelerimizi sunuyorum" dedi.

KURTULMUŞ: KİMDEN GELİRSE GELSİN TERÖR, BİR İNSANLIK SUÇUDUR
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş da Twitter'dan İran'daki terör saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, şunları kaydetti:
"Terörün dini, mezhebi, meşrebi, ırkı olmaz. Kimden gelirse gelsin terör, bir insanlık suçudur. İran’da kamu binalarına yönelik hain terör saldırısını kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, İran halkına başsağlığı diliyorum. Dost ve kardeş bölge halkları ayrışmayı, kaos ve çatışmayı hedefleyen provokasyonlara karşı her zaman dikkatli olmalıdır"

Reklam
Reklam

Haber: ANKARA, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: